Je bekijkt de reis...

a
A
2 juni 2015 21:49 | Door: Gretha Schippers
Hoi Geert en Anneke,
Wat een mooie foto van de ondergaande zon. Fijn om te lezen dat jullie weer een mooie dag hebben gehad.
Ook weer veel gezien en dat er ook wel mensen zijn die bewondering hebben voor jullie fietstocht!
Ik denk dat je het thermohemd wel gauw uit kunt doen, want het gaat de goede kant op.
Hier waaide het vanmiddag ook heel erg hard,maar koud was het niet.
Yoran en Mirthe lopen deze week de avond 4 daagse. Yoran de 5 km en Mirthe de 10 km.
Vanavond hebben we ze uitgezwaaid, was leuk om te zien.
Nu luitjes ,slaap lekker in het tentje, dat zal best lukken hé. Morgen weer een goede fietsdag!!
Groetjes, Willem en Gretha.
2 juni 2015 23:14 | Door: Arnold
Mooi dat het weer beter wordt. Ik hoop dat je morgen mooi zonnig weer hebt dan begrijp je waarom er veel mooie huizen gebouwd zijn langs de zee. Maar per zonneuur gerekend, is het wel erg duur ☺
3 juni 2015 22:23 | Door: Annie Scholten
Beste Geert en Anneke,
Ik was al verschillende keren bij jullie aan de deur geweest. Maar steeds trof ik niemand thuis. Toen dacht ik, misschien maken ze weer een mooie fietstour. En inderdaad ik sprak vanavond jullie buurman omdat ik vanavond even wilde kijken of jullie inmiddels weer thuis waren, nee dus. De buurman vertelde me dat jullie weer een mooie lange fietsreis maken. Super, wat een belevenis. Ik heb jullie verhalen weer gelezen en blijf nu wel op de hoogte van jullie mooie tocht. Ik wens jullie nog veel fietsplezier en zou graag een keer meefietsen, super gaaf, wat jullie samen ondernemen. Nu moet het nog een beetje mooier weer worden en dan is alles nog mooier.
Geniet van de tocht en ik blijf jullie volgen. Zodra jullie weer thuis zijn kom ik wel weer langs voor ???? .
Tot ziens en geniet!!!